Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Božićne radionice s roditeljima

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

           Tijekom prosinca učiteljice razredne nastave s učenicima i roditeljima održale su kreativne radionice. Radionice su podržali i potaknuli i Vijeće roditelja i škole. Izrađivali su se razni ukrasi, nakiti  i čestitke s tematikom Božića.

Cilj ovakvih radionica je potaknuti bolju komunikaciju roditelja međusobno te komunikaciju roditelja i škole. Ovakve radionice prilika su i da korisno provedemo vrijeme zajedno – djeca, roditelji i učitelji.

U ugodnoj i opuštenoj blagdanskoj atmosferi,  na obostrano zadovoljstvo druženje je proteklo odlično. Prisutni su pohvalili ovakav tip druženja i izrazili spremnost i za buduće aktivnosti.

 Naše rukotvorine moći ćete vidjeti i kupiti po simboličnim cijenama iza božićne priredbe koja je planirana 19.12.2023.god. u 10.00. h. u školskoj dvorani.  Prikupljenim novcem, odlukom Vijeća roditelja i škole kupit ćemo potrebna sredstva za školu i učenike, a sve s ciljem unapređenja kvalitete nastavnog procesa.

Ovim putem zahvaljujemo roditeljima na odazivu, izdvojenom vremenu i ugodnom druženju!

Kako je proteklo druženje i što su sve sudionici izradili možete pogledati u galeriji ispod.

Dakle, posjetite nas 19.12.2023.god. na božićnoj priredbi u 10.00 h., iza toga odaberite nešto od naših rukotvorina i sudjelujte s dobrovoljnim prilogom.  Unaprijed hvala svima!!!

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje