Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Predstava "Abeceda književnosti"

Ocijeni sadržaj
(1 Glas)

Predstava “Abeceda književnosti” autora Ive Krešića u kojoj, pored autora, igra Ivan Skoko održana je u našoj školi 22.11.2023.god. za učenike predmetne nastave. 

Interaktivan način izvođenja, puno humora i neobičnih situacija, u kojima su se mnogi mogli prepoznati, oduševili su učenike.

Tema predstave je književnost, a glumci su velikane pisane riječi na zabavan način približili osnovnoškolcima. Radnja predstave odvija se kroz jedan školski sat u kojemu nastavnik ispituje nestašnog učenika Anđelka. Na šaljiv se način odmjeravaju dva svijeta, nastavnikov svijet odraslih i Anđelkov svijet, razigran, nestrpljiv i maštovit.  Obzirom da se nalazimo u mjesecu borbe protiv ovisnosti glumci su kroz predstavu spomenuli i pozitivne odluke koje učenici moraju donositi, kroz život,  a koje su krasile pozornicu na panou iza njih.  Na kraju predstave učenik Anđelko je mogao dobiti peticu jedino ako ga učenici nagrade velikim pljeskom, koji naravno nije izostao i koji je još jedna potvrda koliko se učenicima predstava svidjela.

 

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje