Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Obilježeni Dani kruha

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dana, 17.listopada 2022. godine u našoj školi je vladala posebna atmosfera. Od ranog jutra osjetio se neki poseban ugođaj, a mirisi raznih slastica, voća i peciva mamile su nam osjetila.

Učenici predmetne nastave i prvih razreda su sa svojim razrednicima i učiteljima ukrašavali svoje izložbene stolove u hodniku škole i školskom dvorištu. Nakon toga je slijedio blagoslov hrane i plodova vrijednih ruku djece i roditelja. Izložba učenika predmetne nastave imala je natjecateljski karakter gdje se birao najljepši stol. Trud i zalaganje naših učenika i razrednika vidio se kroz prekrasno ukrašene stolove.

Svi učenici  razredne nastave su također u nastavku dana izložili pripremljenu hranu i plodove jeseni te održali prigodnu priredbu. Priredbom su učenici kroz recitacije, pjesme i igrokaze izrekli zahvale za plodove jeseni. Počasni gosti na priredbi bili su djelatnici i štićenici Doma za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba. Dio hrane poklonjen je našim gostima.

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje