Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Dani kruha u našoj školi

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Listopad je mjesec u kojem posebno zahvaljujemo na dobrim žetvama, a na stolovima pokazujemo plodove zemlje koje radosno blagujemo.

U srijedu, 16. listopada 2024. godine, svečano smo obilježili Dane kruha. Učenici su sa svojim učiteljima pripremili pune stolove raznih vrsta peciva, kolača i kruha našega svagdašnjeg.

 

Nakon doručka učenici devetih razreda zajedno s razrednicama i pedagoginjom posjetili su Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba Stolac, te im donirali dio hrane i plodova. Posjeta je i dio aktivnosti u sklopu profesionalnog usmjeravanja učenika završnih razreda. Učenike su kroz Dom provele socijalne radnice Stanka Krešić i Luca Dugandžić te im na jednostavan način uz ugodno raspoloženje pokazale odjele, štićenike i zaposlenike ove ustanove. U tijeku posjete zaposlenici Doma su prezentirali svoja zanimanja i opis poslova, na čemu im se od srca zahvaljujemo!

 

Najljepša hvala  i svim vrijednim rukama majka, očeva, baka i djedova, teta koje su pripremile ukusna peciva i slastice.

Pokušajmo svaki dan osvješćivati kako je svaki plod zemlje vrjedniji nego što mislimo, ne uzimajmo darove majke prirode zdravo za gotovo!

„Kada ste zahvalni, strah nestaje i pojavljuje se obilje.“ (Anthony Robbins)

 

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje