Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Ekskurzija IX. razreda

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U školskoj 2021./2022. godine, generacija učenika devetogodišnjeg obrazovanja u našoj školi išla je na ekskurziju.

9. svibnja ispred škole smo krenuli u Trsteno, zajedno sa svojom razrednicom Julijom Pažin, te devetim razredom iz Stoca s razrednicima.

Nakon razgledavanja Arboretuma u Trstenom, nastavljamo vožnju prema Dubrovniku, gdje smo vidjeli katedralu sv. Vlaha, Orlandov stup, Stradun, Veliku Onofrijevu fontanu, knežev dvor.. Poslije slobodnog vremena krećemo dalje prema Crnoj Gori te u večernjim satima smještamo se u hotel Lighthouse. Nakon večere odlazimo u disco.

Sljedećeg dana nakon doručka odlazimo u Budvu , turistički centar Crne Gore. Iz Budve odlazimo u Kotor, grad utvrđen na bedemima. Vraćamo se u hotel na ručak te obilazimo Herceg Novi, grad koji se smjestio između najviše planine dinarskog masiva, Orjena i ulaza u jedan od najljepših zaljeva svijeta, Boku Kotorsku. Vraćamo se u hotel na večeru te odlazimo u disco.

Treći dan, nakon doručka odlazimo u Perast, malo primorsko naselje u crnogorskoj općini Kotor. Brodicom odlazimo do zavjetnog otočića Gospa od Škrpjela. Ovaj otočić nas se uveliko i najviše dojmio, jer nosi svoju posebnu priču.

Vraćamo se u hotel na ručak, nakon kojeg se odjavljujemo te polako krećemo iz Crne Gore prema Hercegovini, preko Trebinja koje smo također obišli. Sretni i zadovoljni vraćamo se kući u ranim večernjim satima.

Ova ekskurzija bila je ujedno i naše zadnje zajedničko putovanje.

Sanja Pažin

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje