Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Izlet učenika razredne nastave

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Učenici razredne nastave naše škole išli su na jednodnevni  izlet. Ove godine posjetili smo Ramu – Šćit  kao i Etno selo Remić.

Putovanje do Rame-Šćita je proteklo u lijepom raspoloženju, druženju i s velikim uzbuđenjem. Raspoloženi učenici su brzo stigli na cilj, oduševili se Ramskim jezerom i samostanskim dvorištem. Ljubazni fra Miše nas je uveo u ramsku Crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije, održao kratko predavanje o znamenitostima ramskog kraja i odgovorio na sva naša pitanja. Učenici su s nestrpljenjem čekali posjet etnografskom muzeju u kojem smo  imali priliku vidjeti izloške starih zanata, gospodarstva, prijevoznih sredstava i stambene kulture.          

Nakon obilaska znamenitosti smo se ugodno družili u samostanskom dvorištu i zatim pošli u Etno selo Remić koji je pripremio ukusan ručak samo za nas. Sa sigurnošću možemo reći da je ovo dan za pamćenje jer smo se lijepo družili, bolje upoznali, mnogo toga naučili i na povratku kući dogovarali sljedeći zajednički izlet koji će nadamo se biti uskoro!

Veliko hvala našim učiteljicama koje su kao i uvijek pokazale veliku brigu i odgovornost za zadovoljstvo naših učenika.
Nešto više možete pogledati na našim fotografijama.  

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje