Ispiši ovu stranicu

Stolačko kulturno proljeće 2017.

Ocijeni sadržaj
(1 Glas)

U sklopu manifestacije Stolačko kulturno proljeće Istraživački dani mladih 2017. godine, koju organizira Matica hrvatska Stolac, 24. svibnja u organizaciji Osnovne škole Crnići, prezentirani su radovi Srednje škole Stolac, OŠ Stolac i škole domaćina. Učenici naše škole ove su godine kao temu istraživanja odabrali „Smeće naše svakidašnje“  koju su na zanimljiv način i prezentirali. OŠ Stolac predstavila je temu „Smilje-hercegovačka nafta“, a SŠ Stolac „Analiza rijeke Bregave“. Večer su upotpunili zbor OŠ Crnići i klapa SŠ Stolac.  

Istu večer nagrađeni su i učenici koji su bili najuspješniji u pisanju literarnih radova na temu Božić. Ispred OŠ Stolac to su Lana Papac i Josip Raguž, SŠ Stolac učenica Lorena Markić te iz OŠ Crnići Ivan Marić i Katarina Puljić. Učenicima čestitamo!

Posebno se zahvaljujemo predsjedniku Matice Hrvatske Stolac gospodinu doktoru Mladenu Boškoviću i načelniku općine Stolac Stjepanu Boškoviću, koji su nam omogućili sudjelovanje u programu Stolačkog kulturnog proljeća 2017.